Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerustalıkiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Halk konstrüksiyonı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini muayene geçirmek gerekir. Bu Toscanello ciğerin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında ciğermeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz ateşle yakılır! Puro her gün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken kıvılcım puroya düver değme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı alya döndüğünde kızartma ustalıklemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 had eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken tüm tabanğın müsavi yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 had döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara nazaran berenarı daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu konsept çakmaklar çok kuvvetlidür ve bir tomar andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma ustalıklemi doğal alevli çakmaklarla, berenarı gün alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kabilinden boşlukükebilir fakat puro sabır ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonrasında münasebetsiz çevirip nedeniyleünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, doğrusu tüm bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı soluk daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz ciğerime anık. Pekâlâ evet siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer ciğerilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye ummak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden ciğermeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o kadar yaralaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü yumuşakçe ağıza doldurulur ve tatlılık alıcıların dumanla uyarılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az kontak gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin gene yakma problem teşkil etmez. Ancak sahiplik konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şart olan 2 kuralı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın alev dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 had beyninde olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Konut içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Lakin nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile zıtlaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında gerçek problem havaın ilgisiz değil bir tomar har olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi gönen muhafaza havaı sıcaklığına nazaran değişim gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir alım geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının alım geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu ciğerindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak muhakkak alım geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak alım geçirmedikleri ciğerin öbür rakiplerine majör başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.