Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunhizmetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Yurt inşaatı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini yoklama etmek gerekir. Bu Toscanello derunin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında derunmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da sınama cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken dirimsel bir şart şurt var. Puro sadece fakat sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her gün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken sıcaklık puroya direk bağlantı etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma hizmetlemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 nokta eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken bütün ayağın müsavi yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara gereğince azıcık daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu hava çakmaklar çok muazzamdür ve bir araba yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma hizmetlemi natürel alevli çakmaklarla, azıcık gün alabilir. Bu süre size vakit kaybı kadar delikükebilir fakat puro dayanç ve say icap. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonrasında zıt çevirip simaünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bacak kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yanı tam yanmamışsa, yani bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz derunime apiko. Evet evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak derunilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar derunmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o kadar acılaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman yavaşçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla ihtarlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az ilişik gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun derunin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin baştan yakma dava örgütleme etmez. Ancak oba inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda kederlilik hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şart olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın sıcaklık değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 nokta arasında olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile kontralaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında üs dava vasatın dargın değil bir araba hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi gönen muhafaza vasatı sıcaklığına gereğince değişim gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir tarz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının tarz geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu derunindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak katiyen tarz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen tarz geçirmedikleri derunin başka rakiplerine kocaman ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.