Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideemekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme ülke inşaı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini muayene geçirmek gerekir. Bu Toscanello midein meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da sınama kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim dirimsel bir kaide var. Puro sadece fakat sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her mevsim ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alev puroya direk ulaşım etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı alya döndüğünde kızartma emeklemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 ayar eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken tüm ayak tabanığın tay yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara bakılırsa azıcık henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu minval çakmaklar çok nüfuzkârdür ve zait doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma emeklemi natürel alevli çakmaklarla, azıcık mevsim alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabil odaükebilir fakat puro dayanç ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonrasında zıt çevirip simaünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe esir üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm basamak kıpkırmızı ise yakma emeklemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her semtı tam yanmamışsa, kısaca tüm basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz mideime amade. Evet ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni mideilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye aylamak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil midemeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o denli acılaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Yaman yumuşakçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla ikazlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilgi gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun midein kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeniden yakma sıkıntı teşkil etmez. Fakat kez inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesin şart olan 2 kaideı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın alev dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 ayar arasında evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile huzurlaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında gerçeklik sıkıntı platformın ilgisiz bileğil zait hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet nem muhafaza platformı sıcaklığına bakılırsa trampa gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir esir geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esir geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının esir geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu mideindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak kesin esir geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin esir geçirmedikleri midein sair rakiplerine balaban ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.